Teremts bőséget és vonzd magadhoz a sikert, a pénzt, és az álomügyfeleidet

3 részes ingyenes workshop sorozat nőknek, segítőknek a kiteljesedéshez..

Megrekedtél a hivatásodban, vagy még most indulnál el benne?

Eleged van abból, hogy hiába próbálsz előrelépni, valamiért nem sikerül?

Vágysz az anyagi és érzelmi bőséggel teli életre, de úgy érzed, valami gátol téged?
A képzeletedből a valóságba..

Mit szólnál hozzá,

Ha végre jönne a siker a hivatásodban, és anyagi bőségben élnél? 

Szabadon, harmonikusan, kiegyensúlyozottan.. 

A program megálmodója

Szeretettel köszöntelek! 

Pető Gabriella vagyok, vállalkozónőket, főként segítő szakembereket támogatok abban, hogy növeljék a bevételeiket és megszabaduljanak a lelki és tudatalatti blokkjaiktól, hogy kiteljesedhessenek a hivatásukban és bőségben éljenek.

Elég mélyről indult a történetem, rengeteg lelki problémám volt korábban: szorongás, depresszió, szociális szorongás, enyhe pánik, önbizalomhiány, önértékelési problémák, családi kapcsolatokban és párkapcsolatokban nagy elakadások, sikertelen vállalkozás miatti állandó görcsösség, frusztráció..és még sorolhatnám. Azt hittem, reménytelen eset vagyok..

De mindezek mellett gyerekkorom óta erősen bennem volt a segítői véna. Ahogy a saját traumáimat, elakadásaimat gyógyítottam, megoldottam, megfejlődtem, és mélyültem az önismeretben, hozta magával az élet, hogy beleálljak ebbe a szerepbe először Transzformatív Coachként, majd Theta Healing konzulensként, Üzleti Mentorként és segítsem azokat, akik még pár lépéssel mögöttem vannak azon az úton, amit én már bejártam. 

Azt hiszem én egy tudományosan spirituális ember vagyok. Nagyon nyitott vagyok az energetikai, lelki, univerzális témákra, de közben két lábbal állok a földön is. Szóval számíthatsz arra, hogy amit átadok, az érthető nyelven lesz és beépíthető az életedbe, nem szállunk el a felhők felé úgy, hogy annak semmi értelme ne legyen.. Szeretek olyan dolgokat befogadni is, átadni is, amik abban segítenek, hogy a fizikai síkra be tudjuk hozni azt, amire vágyunk és tényleg megvalósuljon.

Ez a minikurzus a bevezetője, ‘kistestvére’ az Unlock Your Abundance (magyarul:Bőség blokkoldó és teremtő) programomnak, amit azért hoztam létre, hogy több nőnek tudjak segíteni, akik szeretnének szintet lépni a hivatásukból, az életük minőségében.     

Ismerősek ezek az érzések, gondolatok?

 

“Olyan életre vágyom, ahol azt csinálom, amit szeretek, sok pénzt keresek belőle és mellette szabad vagyok”

“Szorongok / félelmeim vannak a pénz miatt..”

“Annyira szeretnék kiteljesedni a hivatásomban, de nem megy..”

“Nem ott vagyok, ahol tartani szeretnék”

“Néha stresszelek a jövőn, hogy mi lesz, ha..”

“Vágyom arra, hogy szabad legyek, a hivatásomból jól éljek, de valami gátol ebben..”

“Frusztrál, hogy érzem valahol mélyen, hogy sokkal többre vagyok képes, de nem tudom hogyan hozzam ki a legtöbbet magamból és a vállalkozásomból..” 

 

Ha igen, akkor görgess tovább!

Tarts velünk és ezalatt a 3 nap alatt...

Megszülethet benned egy tiszta jövőkép..

Egy vízió, ami összhangban van a lelkeddel, inspirál, motivál, és a nehezebb időszakokon is átlendít. Ha már pontosan érzed és látod, hova tartasz, mi az irány, az oda vezető út is alakulni kezd és elindulhat a teremtési folyamat. Ezt megtámogatom néhány ütős gyakorlattal, amit máskor is képes leszel alkalmazni.
Ez abban az esetben is sokat fog hozzád tenni, ha már tisztában vagy azzal, mit és hogyan szeretnél megteremteni, létrehozni. Megnyílhatnak új kapuk és érkezhetnek új nézőpontok.

Ráláthatsz arra, hol rontod el a dolgokat..

Miért nem sikerül elérned, amit szeretnél - hol, hogyan, és miért szabotálod magad az utadon.
Beszélünk arról, mik a leggyakoribb hibák, amiket nőként elkövetünk a teremtésben,..valamint sok nagyon gyakori energetikai és érzelmi gátat is megmutatok példaként, amivel találkozom a mindennapokban az ügyfeleimnél, így közelebb kerülhetsz a megoldáshoz. Gyakorlati tippeket is kapni fogsz, amiket beépíthetsz az életedbe, hogy könnyebben áramlásba kerülj és jöjjenek az eredmények.

Kerülj közelebb a pénzhez, és kezdj el többet teremteni!

Megértheted a pénzenergia működését, és ráláthatsz a belső blokkjaidra, amik miatt nem tudsz annyi pénzt teremteni, amennyire vágysz.. Amik visszatartanak a sikertől, a boldogságtól, vagy éppen álmaid életétől és beszélünk arról is, hogy lehet ezeket gyorsan-hatékonyan oldani. Az elmúlt 1 évemben központi témám volt a pénzteremtés, így mindent a saját tapasztalataimon adok át neked.
Ezek után könnyebben és tudatosabban tudsz teremteni.

Légy egy inspiráló közösség tagja!

A workshop sorozat alatt lesz lehetőséged feltenni a saját kérdéseidet (akár anonim módon is), és bátran kapcsolódhatsz a közösség többi tagjával a csoporton belül, ha érzed a hívást rá..
Viszont tudnod kell, hogy semmi sem kötelező, így nyugodtan lehetsz akár csendes megfigyelőként is jelen, ahogy számodra komfortosabb jelen lenni és biztonságban érzed magad.
Itt tiszteljük a határaidat.

Kezdd el magadhoz vonzani az álomügyfeleidet!

Megértheted a legfontosabb alapjait annak, hogy mire van szükséged és hogyan vonzhatod magadhoz azokat az ügyfeleket, akikkel örömmel, könnyedén és szeretetben tudsz együttműködni és áttöréseket elérve. Ebbe beletartoznak a gyakorlati 'hogyan csináld' tippek, útmutatások, de főként az energetikai, lelki háttere.
Csinálunk együtt egy ütős gyakorlatot, ami megindítja az áramlást és közelebb visz téged az álomügyfeleiddel való közös munkához.

Tudd meg, hogyan tudsz nőként bőséget teremteni..

Érj el anélkül magasabb bevételeket és anyagi biztonságot anélkül, hogy kiégnél, túlterhelnéd magad, túl bonyolult és nehéz rendszereket kéne építened, túl sokat dolgoznod vagy túlzottan eltolódnál a férfi energiák működtetésébe, elveszítve a nőiségedet.
Lehet ezt az intuíciók által vezetve is csinálni, éppen annyi kerettel, amivel még szabadnak érzed magad, mégis stabilitást és biztonságos alapot ad a szárnyalásodhoz.

Néhány visszajelzés a közös munkáról korábbi ügyfeleimtől:

Neked ajánlom a programot, ha..

01 Segítő-gyógyító beállítottságú nő vagy..

és ezt szeretnéd kamatoztatni a hivatásodban valamilyen formában,, (pl: coaching, spirituális/lelki gyógyítások, energetikai módszerek, pszichológia, mentorálás, tanácsadás, vagy egy saját technika..és minden, amit nem soroltam fel, de hasonló jellegű) Akkor is hasznos lehet számodra a minikurzus, ha már aktívan működsz a vállalkozásodban, de akkor is, ha még az indulás előtt állsz.

02 Amellett, hogy másoknak segítesz, szeretnél bőségben élni..

Én azt vallom, hogy segítőként is rengeteg lehetőség van arra, hogy anyagi és érzelmi bőséget teremtsünk magunknak, ha kilépünk a szokványos, régi sémákból. Mindezt erkölcsösen, tisztán, legálisan, úgy, hogy a hozzánk fordulóknak is nagyon jó legyen.

03 Szorongásmentesen, felszabadultan, nyugalomban szeretnél élni és működni a hivatásodban..

Azt hiszem, egy ilyen állapotból tudunk igazán segíteni, emelni másokat. Mellesleg, nekünk is ez a best. Én már megcsináltam, most elvezetlek ide téged is, ha szeretnéd és engeded.

04 Fontos neked, hogy biztonságot teremts és olyan emberekkel dolgozz, akikkel élvezet a munka..

Nem kell olyanokkal dolgoznod, akikkel nem akarsz, akikkel nehéz, kimerítő vagy problémás számodra. Én is olyan nőkkel dolgozom, akiket a lélekcsaládom tagjainak érzek és nagyon egymásra hangolva tudunk együttműködni, szeretetben, flowban. Épp ezért tudunk gyorsan haladni, hatékonyan és áttörő eredményeket elérni az életükben. Ezek az együttműködések nem elviszik az energiát, hanem visszatöltenek és egy leírhatatlan boldogság-szerű érzéssel töltenek el.
Ezt számodra is szeretném elérhetővé tenni.
A workshopok helyszíne és időpontjai:


Helyszín: Zárt Facebook csoport, amelyhez a ‘Kattints ide a csatlakozáshoz’ gombra kattintva tudsz díjmentesen csatlakozni.


1. workshop: Nőként a teremtés – hogyan teremtsd meg, amire vágysz, hogyan hozd egyensúlyba a női és férfi energiád, hogyan érd el a sikereket, magasabb bevételeket anélkül, hogy beleragadnál a stratégiai témákba és bekorlátoznának.. – Június 9, 18:00

2. workshop: A Pénz – minden, ami a pénzenergia – hogyan blokkolod, hogyan tudod áramoltatni, hogyan lépheted át a felső korlátodat és teremthetsz annyit, amennyit szeretnél.. – Június 13, 18:00

3. workshop: Álomügyfelek bevonzása – találd meg kik ők, a hozzájuk vezető utat, és kezdj el végre velük dolgozni.. Június 14, 18:00


Bónusz anyag még a kezdés előtt: 

Találd meg a belső driveot, azt a víziót, ami inspirál, tölt, hívogat és minden nehezebb időszakon átlendít (nem dumálok róla feleslegesen, gyakorlatok lesznek, amik által megtalálod ott és akkor, amikor csinálod őket)


A workshopok mind 30-45 perc hosszúságúak lesznek megközelítőleg. Ez a 3 alkalom rövid, tömör, leginkább gyakorlatias lesz mindenféle motivációs beszéd és mellébeszélés nélkül. 

Felvétel készül, így minden alkalom visszanézhető lesz korlátozott ideig. 


A 3 nap alatt támogatni foglak tudással, inspirációval, és gyakorlati eszközökkel..

5/5

Csatlakozz az ingyenes minikurzushoz és emeljük együtt a következő szintre a hivatásodat és az életedet

  A gombra kattintva elfogadod az Adatvédelmi Nyilatkozatot!

© 2023 Exclusive interior. All Rights Reserved.