Bevételnövelés és bőségteremtés lelki és spirituális segítőként?

Ha szeretnél a hivatásodból megélni,
minimum havi 400-600.000 forintot keresni vállalkozónőként, akkor ez neked szól!


Csatlakozz a június 23-ai, teljesen ingyenes webinárhoz

Amikről szó lesz:

 

 

Mit kell tenned ahhoz, hogy közelebb kerülj a havi 600.000 – 800.000 forintos bevételi szinthez szolgáltatóként: Milyen rendszerekre és stratégiákra van szükséged a növekedéshez és hogyan hozd ezeket létre úgy, hogy önazonos legyen számodra? 

 

 

Hogyan szabadulj meg a belső gátjaidtól, önkorlátozó tudatalatti programjaidtól, hogy felszabadulttá válj lelkileg és mentálisan: A siker 80%-ban a Mindseten múlík és csak 20%-ban a stratégián, így ahhoz, hogy egyszerre sikeres, boldog és kiteljesedett életet élhess elkerülhetettlen, hogy foglalkozz a belső világoddal.

 

 

– Hogyan emelkedhetsz ki a többi vállalkozó közül: Mi kell ahhoz, hogy megtaláljanak, felfigyeljenek rád és örömmel nyissanak feléd az ügyfél jelöltek?

 

 

Mi kell ahhoz, hogy nőként megteremthesd az anyagi és érzelmi bőséget, hogy nyugodtan és kiegyensúlyozottan élhess vállalkozóként is: Mesélek neked arról, hogy hogyan szüntetheted meg az állandó bizonytalanságot, frusztrációt és hogyan érhetsz el helyette stabilitást, magabiztosságot.

Ha az előadás után kérdéseid maradnak,

Bátran tedd fel nekem a chatben a kérdezz-felelek alatt. 

Akár előre is összegyűjtheted azokat a kérdéseket, amikre mindenképp szeretnél választ kapni, és elküldheted nekem, így biztosan ki tudod venni az estéből a  legtöbbet az előrelépésedhez. 

Mire számíthatsz?

5/5

Neked ajánlom, ha:

01 Segítő/gyógyító szakember vagy..

És a hivatásodban szeretnél kiteljesedni..

02 Amellett, hogy másoknak segítesz, szeretnél bőségben élni..

Én azt vallom, hogy segítőként is rengeteg lehetőség van arra, hogy anyagi és érzelmi bőséget teremtsünk magunknak, ha kilépünk a szokványos, régi sémákból. Mindezt erkölcsösen, tisztán, legálisan, úgy, hogy a hozzánk fordulóknak is nagyon jó legyen.

03 Szorongásmentesen, felszabadultan, nyugalomban szeretnél élni..

Elengedve a stresszt, és minden olyasmit, amit valójában nem akarsz csinálni.. például a munkahelyedet, ha még van..

04 Fontos számodra, hogy stabilitást és biztonságot teremts..

És olyan emberekkel dolgozz, akikkel élvezed a közös munkát.

Néhány korábbi ügyfelem sikersztorija inspirációként:Amennyiben a megadott időpontban bármi miatt nem tudnál részt venni, abban az esetben is regisztrálj és emailben megkapod a felvételt.

Ha kérdésed van, írj nekem az info@pgcoaching.hu email címen.


Várlak szeretettel az előadáson, ott találkozunk!

© 2023 Exclusive interior. All Rights Reserved.